VERUS 2018

U bent van harte welkom op VERUS 2018, het jaarlijkse evenement voor het katholiek en christelijk onderwijs voor ontmoeting en beleving. Kom met zoveel collega's als u wilt. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

VERUS 2018 vindt plaats op donderdag 31 mei in Spant! Bussum. Het thema is DURF! kwetsbaar te zijn.

Vaak zijn we in het onderwijs geneigd dingen goed te willen doen, zo niet perfect. En als dit niet lukt, voelen we dat soms zelfs als falen. Terwijl we leerlingen juist leren dat ze fouten mogen maken en goed genoeg zijn zoals ze zijn. Zijn we geen beter voorbeeld voor leerlingen als we ons kwetsbaar opstellen?
 
Laat u inspireren door schoolleiders, docenten en anderen die vanuit de praktijk hun persoonlijke, kwetsbare, maar ook krachtige verhaal vertellen. Toont u uw kwetsbaarheid in de praktijk? Hoe gaat u om met de kwetsbaarheid van leerlingen en collega’s?

En verder: praktische workshops, ontspanning en ruime gelegenheid voor ontmoeting.

Meld u hier aan voor VERUS 2018 >>>

Twitteren? #Verus2018

Kosten
Deelname is gratis en exclusief voor leden van Verus en andere genodigden.

Verhinderd?
Hebt u zich aangemeld en bent u onverwachts toch verhinderd? We vragen u vriendelijk om u dan af te melden via verus2018@verus.nl of 0348 74 44 44. Bij verhindering zonder afmelding brengen we 50 euro in rekening. U kunt zich ook door een collega laten vervangen.

Bereikbaarheid
Spant! in Bussum is goed te bereiken met het openbaar vervoer en per auto. Route naar Spant!. Er zijn volop gratis parkeerplaatsen bij Spant!. Tussen 9.30 en 10.30 uur rijden er pendelbusjes van NS station Bussum-Zuid naar Spant! en van 16.00 – 17.30 uur rijden er busjes naar het station. 

Adres Spant!
Dr. A. Kuyperlaan 3, Bussum

 

 

 

 

 

 

 

Meld u hier aan voor VERUS 2018 >>>